Το Spotify ανεβάζει τις τιμές στις premium συνδρομές για τις ΗΠΑ

Το Spotify ανεβάζει τις τιμές στις premium συνδρομές για τις ΗΠΑ
epa06560992 Spotify logo is presented on a smart phone screen in Berlin, Germany, 24 February 2018. According to the media, Spotify co-founder Daniel Ek does not want to lose control of the upcoming IPO of the world's largest music subscription service. Investors who want to invest in the upcoming IPO of Spotify, apparently only get shares that give them less influence than Ek. EPA/HAYOUNG JEON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το Spotify Family έχει επίσης αυξηθεί κατά 25% μέσα σε ένα χρόνο, ενώ το Spotify Premium έχει αυξηθεί κατά 20% στην αμερικανική αγορά.

Σε νέα αύξηση της μηνιαίας συνδρομής του Spotify στις ΗΠΑ προχωρά η εταιρεία, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το The Information, από τον Ιούλιο το Spotify Premium θα κοστίζει πλέον 11,99 δολάρια το μήνα, από την τιμή των 10,99 δολαρίων.

Το Spotify Duo ανεβαίνει κατά 2 δολάρια το μήνα, από 14,99 σε 16,99 δολάρια το μήνα. Η οικογενειακή συνδρομή θα αυξηθεί επίσης από 16,99 δολάρια το μήνα σε 19,99 δολάρια το μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι η τιμή της συνδρομής στο Spotify Duo έχει αυξηθεί κατά 30% μέσα σε ένα χρόνο, σε σύγκριση με τις τιμές πριν από την περσινή αύξηση.

Το Spotify Family έχει επίσης αυξηθεί κατά 25% μέσα σε ένα χρόνο, ενώ το Spotify Premium έχει αυξηθεί κατά 20% στην αμερικανική αγορά.

Το Spotify ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών για τους διεθνείς συνδρομητές του τον περασμένο μήνα, οπότε αυτές οι αυξήσεις τιμών δεν επηρεάζουν μόνο τους συνδρομητές των ΗΠΑ.

Το Bloomberg ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το Spotify φέρεται επίσης να εξακολουθεί να σχεδιάζει να λανσάρει το πακέτο «Supremium», με streaming χωρίς απώλειες και άλλα χαρακτηριστικά.

Ορισμένοι χρήστες του Spotify παρατήρησαν ακόμη και ένα λογότυπο Dolby Atmos στην οθόνη Now Playing της εφαρμογής τους τελευταίους μήνες, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτό θα μπορούσε να αποτελεί μέρος του συνόλου χαρακτηριστικών του Supremium.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: