Τώρα μπορείτε να ψάχνετε τραγούδια στο Shazam μέσα από το iMessage

Τώρα μπορείτε να ψάχνετε τραγούδια στο Shazam μέσα από το iMessage

Ψάχνετε τον τίτλο του τραγουδιού που ακούτε; Η Apple έκανε ακόμα πιο εύκολη την ανεύρεση τους.

Το Shazam είναι η τελευταία τεχνολογική εταιρεία η οποία «αγκαλιάζει» το iMessage, καθώς η εφαρμογή αναγνώρισης τραγουδιών ήρθε στο App Store.

Πολύ σωστά διαβάσατε – αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να ψάχνετε τραγούδια ενώ στέλνετε μηνύματα.

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο iMessage App Store της, ως μέρος της νέας έκδοσης του λογισμικού της iOS 10, αφήνοντας τους προγραμματιστές να δημιουργούν υπηρεσίες προσαρμοσμένες ειδικά για την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της Apple.

Μια σειρά από γνωστές εταιρείες όπως to Evernote, OpenTable, Yelp, JibJab, Words with Friends, Square Cash, Citymapper, Giphy και IMDb ήταν on board για το αρχικό λανσάρισμα.

Το Shazam, η γνωστή εφαρμογή που μπορεί να αναγνωρίσει τα τραγούδια που ακούγονται, ανακοίνωσε πώς έχουν γίνει πάνω από 1 δις downloads και πώς πλέον έχουν περάσει στη κερδοφορία.

Την περασμένη εβδομάδα το Shazam ακολούθησε μια άλλη αναδυόμενη τάση, με τη παρουσίαση μια νέας έκδοσης της εφαρμογής – την “Lite” για Android, με στόχο τις αναδυόμενες αγορές.

Τώρα, με τη νέα έκδοση του Shazam για iOS, οι χρήστες του iMessage μπορούν να αναζητήσουν τον τίτλο του τραγουδιού που ακούνε κατευθείαν μέσα απ’ το iMessage και το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα εμφανίζεται στο πεδίο όπου γίνεται και η σύνταξη των μηνυμάτων.