Τραμπ: Ζήτησα από τον Κουκ να ασχοληθεί η Apple με τo 5G στις ΗΠΑ

Τραμπ: Ζήτησα από τον Κουκ να ασχοληθεί η Apple με τo 5G στις ΗΠΑ
epa07991375 US President Donald J. Trump addresses the The Economic Club of New York in New York, New York, USA 12 November 2019. President Trump is on a multi-day visit to New York and will be attending private fundraisers in the city later today before returning to Washington DC this evening. EPA/JUSTIN LANE Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Τα έχουν όλα - Χρήματα, Τεχνολογία, Οραμα και τον Κουκ!», τονίζει σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος, μετά την επίσκεψή του σε μονάδα παραγωγής της εταιρείας.

Τη μονάδα παραγωγής της Apple στο Austin του Τέξας επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Αμερικανός πρόεδρος. H αμερικανική τεχνολογική εταιρεία σχειδάζει την έναρξη κατασκευής και νέας δομής στην περιοχή, όπου θα φτιάχνει το τελευταίο μοντέλο των Mac Pro.

Η έναρξη λειτουργίας της μονάδας, αξίας 1 δισ. δολαρίων, αναμένεται το 2022. Η εταιρεία, που έχει ήδη 7.000 εργαζομένους στο Austin, υπογράμμισε τη σημασία της επένδυσής της στο Τέξας, ως μέρος της εγχώριας ανάπτυξής της και της εμπιστοσύνης της στις δυνατότητες της χώρας.

Στη χθεσινή επίσκεψή του στη μονάδα παραγωγής της Apple αναφέρεται ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Twitter: «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο Austin του Τέξας χθες, για την έναρξη της νέας δομής αξίας 1 δισ. δολαρίων, όπου θα κατασκευάζεται το νέο Mac Pro, ζήτησα από τον Τιμ Κουκ να δει αν μπορεί η Apple να εμπλακεί στην ανοικοδόμηση των 5G στις ΗΠΑ. Τα έχουν όλα – Χρήματα, Τεχνολογία, Οραμα και τον Κουκ!»

Δείτε ακόμη: Eξαίρεση της Apple από τους «τιμωρητικούς» δασμούς που επιβάλλονται στην Κίνα εξετάζει ο Τραμπ