Τράπεζα: Πειραιώς: Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο νέο καθεστώς περιοριστικών μέτρων

Τράπεζα: Πειραιώς: Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο νέο καθεστώς περιοριστικών μέτρων

Ο διευθύνων σύμβουλος, Άνθιμος Θωμόπουλος, σημείωσε ότι η τράπεζα ήταν έτοιμη να εξετάσει σχέδιο επανάκτησης καταθέσεων από το τραπεζικό σύστημα.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι έτοιμη μέσα στα επόμενα 20 λεπτά να λειτουργήσει κάτω από το νέο καθεστώς περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν καθώς και να συμβάλει στην εξειδίκευση και στην υλοποίησή τους ώστε η χώρα να μπορεί στοιχειωδώς να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες σε καθεστώς περιορισμένης ρευστότητας, ανέφερε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο κ. Θωμόπουλος ανακοίνωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε οι περιορισμοί που επιβληθήκαν να έχουν όσο το δυνατόν ηπιότερη επίδραση και να αποτρέψουν να έχουν μη αναστρέψιμες επιδράσεις στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Θωμόπουλος επισήμανε ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν έτοιμη να εξετάσει σχέδιο επανάκτησης καταθέσεων που είχαν φύγει από το τραπεζικό σύστημα τις τελευταίες ημέρες ευελπιστώντας ότι σήμερα θα βλέπαμε λύση στο ελληνικό πρόβλημα και όχι το αδιέξοδο.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία της τράπεζας σε πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες συνθήκες για την Ελλάδα.