Η Travelplanet24 στην Endeavor

Η Travelplanet24 στην Endeavor

Εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο στο 57ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global.

Στο διεθνές δίκτυο της Endeavor εντάχθηκε η Travelplanet24, η οποία συμμετείχε στο 57ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global. Η εταιρεία εκπροσωπήθηκε από τον συνιδρυτή και CEO κ. Φίλιπ Μπρίνκμαν και αξιολογήθηκε, μεταξύ άλλων, από τον πρόεδρο της Endeavor Global Εντγκαρ Μπρόνφμαν Jr. Η αξιολόγηση και η επιλογή έγινε ύστερα από μια πολυδιάστατη διαδικασία επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP (International Selection Panel), αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από τα μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor, 21 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 15 επιχειρήσεις από εννέα χώρες.

«Είμαι πολύ περήφανος για την προσθήκη της Travelplanet24 στο δίκτυο της Endeavor. Η εμπειρία και προσπάθειά μας για συνεχή εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας ανταμείφθηκε και συνεισφέρει στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα», σχολίασε ο κ. Μπρίνκμαν.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.501 από 666 εταιρείες σε 22 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από μέντορες (mentors) και συμβούλους (advisors) της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από 6,5 δισ. δολάρια το 2013.

Στο δίκτυο της Endeavor περιλαμβάνονται οι εταιρείες Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papadimitriou, Fereikos-Helix, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Farmers Republic και Think Digital Group.

Η Travelplanet24.com, μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, παρέχοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας διαδικτυακά συστήματα κράτησης εισιτηρίων και πρωτοποριακές web εφαρμογές με στόχο την εδραίωση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στον χώρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα, η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τρία μεγαλύτερα online travel agencies της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανάμεσα στα δέκα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 39 αγορές και έχει γραφεία στο Σύνταγμα , το Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο.