Τριήμερη Γιορτή Αθλητισμού στα Γιάννενα από τον Βίκο

Τριήμερη Γιορτή Αθλητισμού στα Γιάννενα από τον Βίκο

Γεμάτο με αθλητικές εκδηλώσεις είναι το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου στα Γιάννενα. 

Στις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν για πρώτη φορά στην πόλη των Ιωαννίνων τα Ioannina Βίκος Street Relays, τα οποία παίρνουν τη σκυτάλη των επιτυχημένων σκυταλοδρομιών από τη Ραφήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Κομοτηνή. Στις 21 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τον καθιερωμένο και επιτυχημένο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων με Μέγα Χορηγό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Στον αγώνα Σκυταλοδρομίας που θα διεξαχθεί σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές στην πόλη των Ιωαννίνων, θα λάβουν μέρος ομάδες τεσσάρων ατόμων από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής Σπύρος Γιαννιώτης με την ομάδα του.

Στα πλαίσια του Γύρου Λίμνης, εκτός από τους τρεις αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν, θα διεξαχθεί και ο παραλίμνιος δρόμος «Μαμά-Καρότσι» στον οποίο μητέρες με τα παιδιά τους τρέχουν στην απόσταση των 500 μέτρων.

Η εταιρία Βίκος με το μήνυμα «Στηρίζουμε τον Αθλητισμό» στηρίζει έμπρακτα τα σημαντικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στην πόλη των Ιωαννίνων και συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινωνία.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: Δυναμική είσοδος στην κατηγορία των αναψυκτικών