Τσάι με… φούσκες κατευθείαν από Ταϊβάν

Τσάι με… φούσκες κατευθείαν από Ταϊβάν

Στην οδό Αιόλου άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα Bubble Tale προσφέροντας στους Αθηναίους τσάι με φυσαλίδες που εκρήγνυνται στο στόμα.

Μια νέα μόδα έχει κατακλύσει την Αθήνα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα καταστήματα Bubble Tale «ξεφυτρώνουν» σε επιλεγμένα σημεία της πόλης μυώντας τους Αθηναίους στην απόλαυση του bubble tea. Ναι σωστά καταλάβατε, μιλάμε για τσάι με μικροσκοπικές φούσκες που αιωρούνται και αφήνουν στο στόμα μια πρωτόγνωρη γεύση.

Στο σκάσιμο κάθε φούσκας απελευθερώνονται γεύσεις που στην ουσία αλλάζουν το ρόφημα. Πρόκειται για ένα trend που ξεκίνησε από την Ταϊβάν, κάνει θραύση στο εξωτερικό και αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για τους λάτρεις του γνωστού αφεψήματος. Η απόλαυση κρύβεται σε τρία απλά και γρήγορα βήματα. Διαλέγεις τη βάση του ροφήματός σου, στη συνέχεια τη γεύση του σιροπιού και τέλος τη γεύση των bubbles.

Διαβάστε ακόμη: H Ελλάδα εξάγει (κουλτούρα) καφέ

Πρόσφατα ένα νέο κατάστημα στην οδό Αιόλου προστέθηκε στο δίκτυο των καταστημάτων Bubble Tale και είναι ακριβώς ότι πρέπει για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι πελάτες αντικρίζουν έναν πολύχρωμο παράδεισο με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια και μπορούν να απολαύσουν ροφήματα με τριμμένη γκοφρέτα αλλά και καφέδες σε διάφορες γεύσεις.

Η διακόσμηση εναρμονίζεται απόλυτα με την επωνυμία του καταστήματος αφού είναι πραγματικά παραμυθένια.  Έντονα χρώματα, πολύχρωμα στολίδια και ευχάριστες μυρωδιές συνθέτουν την πιο γλυκιά εικόνα για όσους μείνουν στην Αθήνα κι επισκεφτούν την Ερμού είτε για τα δώρα της τελευταίας στιγμής είτε για την εορταστική τους βόλτα στα σοκάκια του κέντρου. Στο μενού έχουν ενταχθεί και χριστουγεννιάτικες απολαύσεις όπως το ρόφημα Ρούντολφ καθώς και σοκολάτες με άρωμα μελομακάρονου.

Διαβάστε ακόμη: Όταν οι ξένοι συνάντησαν το τσάι tuvunu!

Αναφορικά με το bubble tea υπάρχουν δύο επιλογές: πράσινο για αυτούς που θέλουν απαλή γεύση και προσέχουν τη σιλουέτα τους ή μαύρο για τους πιο παραδοσιακούς. Μπορεί να συνοδευτεί από 12 γεύσεις σιροπιού (φράουλα, μάνγκο, λίτσι, γιαούρτι, φρούτα του πάθους, βατόμουρο, κόκκινο πεπόνι, δαμάσκηνο, πράσινο μήλο, φραγκοστάφυλο και γκρέιπφρουτ) και δέκα γεύσεις από bubbles (ροδάκινο, λίτσι, πορτοκάλι, κεράσι, ρόδι, πεπόνι, γιαούρτι, βατόμουρο, φρούτα του πάθους και πράσινο μήλο).

Όπως καταλαβαίνετε οι συνδυασμοί είναι πολλοί και δελεαστικοί, αλλά μπορείτε να ζητήσετε και τη βοήθεια του προσωπικού. Καλή σας απόλαυση!