Τσίπρας: Το έργο μας μέχρι σήμερα εγγύηση στο σχέδιο του αύριο

Τσίπρας: Το έργο μας μέχρι σήμερα εγγύηση στο σχέδιο του αύριο
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στη Βουλή, Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019. Συνεδρίασε στη Βουλή το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στην παραδοσιακή συνάντηση με τους δημοσιογράφους με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου συμμετείχε σήμερα ο πρωθυπουργός.

Στο σχέδιό του για το αύριο αναφέρεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δύο άρθρα του με τίτλο «Το έργο μας μέχρι σήμερα εγγύηση στο σχέδιο του αύριο» και «Η Ελλάδα σε κρίσιμο σταυροδρόμι», που δημοσιεύονται στην “ΑΥΓΗ της Κυριακής” και στο “Έθνος της Κυριακής”, αντιστοίχως, που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα, Σάββατο, ενόψει των αυριανών εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο πρωθυπουργός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο απολογισμός της κυβέρνησης από τον Ιανουάριο του 2015 «μας δίνει το δικαίωμα να στεκόμαστε μπροστά στον λαό με το κεφάλι ψηλά».

Προσθέτει πως «μετά την έξοδο από τα Μνημόνια μπορούμε πια να χαράζουμε τη δική μας πολιτική για τη δική μας κοινωνία και τη δική μας χώρα. Με νέες οικονομικές δυνατότητες, που θα είναι όλο και μεγαλύτερες όσο η Ελλάδα συνεχίζει και η κοινωνική πλειοψηφία στηρίζει μια ομαλή, δημοκρατική, πολιτική πορεία» και σημειώνει: Το δίλημμα για το τι θα επιλέξει «κάθε πολίτης είναι πολύ σαφές: Μια πολιτική για τους πολλούς; Ή μια πολιτική για τις ελίτ;».

O πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε σήμερα λίγες στιγμές χαλάρωσης στην παραδοσιακή συνάντηση με τους δημοσιογράφους με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

Σε γνωστό ουζερί στο Κερατσίνι ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ, για τις περιοδείες του τελευταίου διαστήματος. Ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας πολύ καλή διάθεση, φωτογραφήθηκε με τους δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματος που παραβρέθηκαν στο τραπέζι, ενώ θερμές ευχές δέχτηκε και από θαμώνες στο ουζερί που του ζήτησαν και να φωτογραφηθούν μαζί του.