Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον τραγουδιστή
Θαυμαστές αποχαιρετούν τη σορό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023. Ο Βασίλης Καρράς (το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Κεσογλίδης) γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και απεβίωσε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Δεκεμβρίου 2023. Είχε συνεργαστεί με πολλούς στιχουργούς και συνθέτες όπως ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Παντελής Παντελίδης, η Δέσποινα Βανδή, η Πάολα κ.α. Τη δισκογραφία του αποτελούν περισσότερα από 50 άλμπουμ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Πλήθος κόσμου δίνει το παρών από το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προαύλιο, όπως και οι δημόσιοι χώροι γύρω από τον Ιερό Ναό, έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά που αναμένουν στη σειρά για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του ερμηνευτή θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: