Βeat: Δίνει συμβουλές για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού αν πρέπει να μετακινηθείς

Βeat: Δίνει συμβουλές για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού αν πρέπει να μετακινηθείς

Σε ενημέρωση προχώρησε η Beat, η γνωστή εφαρμογή, για όσους πρέπει να μετακινηθούν με ταξί. Η εταιρεία ήταν από τις πρώτες που καθιέρωσε την εξ’ αποστάσεως εργασία και τώρα με ένα αναλυτικό newsletter εξηγεί όλα τα μέτρα που έχει πάρει:

Μετακίνηση; Πρώτα η ασφάλεια!

Η ασφάλεια πάντα έρχεται πρώτη όταν πρόκειται για τις μετακινήσεις όλων μας με το Beat. Αν και πιθανότατα έχεις δεχθεί ήδη αρκετές πληροφορίες σχετικά με το τί πρέπει να κάνεις προληπτικά για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, εδώ θέλουμε να σε ενημερώσουμε για το τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην κοινότητα του Beat και να σου δώσουμε ορισμένα tips για ασφαλέστερες μετακινήσεις.

Πρέπει να μετακινηθείς; Ακολούθησε τα παρακάτω

Εφόσον μετακινηθείς με ταξί, προσπάθησε να ακουμπάς με τα χέρια σου όσο το δυνατόν λιγότερο τα μέρη του οχήματος, όπως πόρτες και καθίσματα. Κάθισε στο πίσω μέρος του ταξί για να μειωθεί η φυσική επαφή με τον οδηγό σου και κάλυψε τη μύτη ή το στόμα σου με τον αγκώνα αν φτερνιστείς ή βήξεις. Προτίμησε ηλεκτρονικές πληρωμές, αλλά αν χρειαστεί να ανταλλάξεις μετρητά, πλύνε άμεσα τα χέρια σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην αγγίζεις το στόμα, τη μύτη και τα μάτια σου. Αν έχεις κάποιο προβληματισμό ή απορία, να ξέρεις ότι διαχειριζόμαστε τα μηνύματα που σχετίζονται με ερωτήσεις για τον κορωνοϊό με προτεραιότητα. Για νέα και περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να ενημερώνεσαι από την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ενημέρωση όλων των οδηγών μας

Η ομάδα μας έχει ήδη στείλει ενημερωτικό υλικό σε όλους τους οδηγούς μας, με βασικές οδηγίες, ώστε και από την πλευρά τους να μειώσουν τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού. Παράλληλα, συμβουλεύουμε τους οδηγούς να μην οδηγήσουν και να συμβουλευτούν το γιατρό τους εάν παρουσιάσουν συμπτώματα όπως βήχας, συνάχι, πυρετός. Η επικοινωνία μας μαζί τους είναι διαρκής και ακολουθεί τις εξελίξεις.

Ανοιχτή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

Βρισκόμαστε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ λαμβάνοντας ενημέρωση για την κατάσταση, ζητώντας καθοδήγηση και συζητώντας πιθανές λύσεις βοήθειας από την πλευρά μας.

Τι κάνουμε για τους εργαζομένους μας

Στο γραφείο της Αθήνας στην Beat καθιερώσαμε εργασία από το σπίτι μέχρι νεοτέρας, και ταυτόχρονα αναβολή κάθε επαγγελματικού ταξιδιού και ακύρωση της συμμετοχής του προσωπικού σε κάθε τύπου εκδήλωση, όπως συνέδρια, ώστε να κρατήσουμε την απειλή σε όσο χαμηλότερα επίπεδα γίνεται.

Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αναγνωρίσει κανένα κρούσμα ούτε μεταξύ της κοινότητας επιβατών και οδηγών μας, ούτε και ανάμεσα στο προσωπικό μας.

Ας παραμείνουμε όλοι ασφαλείς!

Η ομάδα του Beat