Βελόπουλος: Άρση ασυλίας προτείνει η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σε υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης

Βελόπουλος: Άρση ασυλίας προτείνει η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σε υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλάει κατά τη διάρκεια της 3ης ημέρας της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση στην Ολομέλεια της Βουλής, Αθήνα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει περί τις 8 με 9 το βράδυ. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συναινεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου σε υπόθεση “συκοφαντικής δυσφήμισης”, προτείνει στην ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Λύσης, υπέρ της άρσης της ασυλίας του τάχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ σημείωναν ότι πρόκειται για “αστεία” υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη σημερινή, κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής, “υπέρ” της άρσης ασυλίας του κ. Βελόπουλου φέρονται να ψήφισαν όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε “παρών”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αφορά σε μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου που υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης και αξιωματικός ε.α. του ΠΝ, για δυσφήμισή του μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: