Βενιζέλος: «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση»

Βενιζέλος: «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση»

Σίγουρος για την επίτευξη λύσης με την τρόικα, αλλά και για την εκλογική επάνοδο του κόμματός του εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση» δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα RealNews που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλά για την μείωση των ποσοστών του κόμματός του και δηλώνει σχετικά πως «το Κίνημα κατέβηκε με τη χώρα και χάριν της χώρας, και θα ανέβει μαζί με την άνοδο της χώρας».

Ο κ. Βενιζέλος κάνει αναφορά και στις συνεχιζόμενες διαπαραγματεύσεις με την τρόικα, λέγοντας, «δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρούμε με την τρόικα, γιατί έχουμε εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις για την εκταμίευση της δόσης».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε και σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών: «Η δέσμευσή μας αφορά την πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού. Δεν αφορά πονηρούς μεγαλοοφειλέτες επιχειρηματικών δανείων που κρύβονται πίσω από την έννοια του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού. Το τρέχον οικογενειακό εισόδημα είναι επίσης σημαντικό κριτήριο για το ύψος της μηνιαίας ανεκτής δόσης όταν ρυθμίζεται ένα δάνειο».

Διαβάστε ακόμη: Βενιζέλος: «Υβρίδιο που προέκυψε εξαιτίας της κρίσης, η τρόικα»