VentureFriends: Νέα επένδυση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στη blueground

VentureFriends: Νέα επένδυση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στη blueground
Photo:

Η εταιρεία θα ενισχύσει τη παρουσία της σε Ελλάδα και Τουρκία, θα επεκταθεί στο Ντουμπάι και θα αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία της.

Επένδυση ύψους 1.200.000 ευρώ εξασφάλισε η εταιρεία blueground από το VentureFriends fund.

Η blueground ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την προώθηση, διαχείριση και διαμόρφωση οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 350 ακίνητα στην Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, με τη βοήθεια της blueground οι ιδιοκτήτες ακινήτων αυξάνουν τα καθαρά τους έσοδα από 30% έως 50% και εξοικονομούν χρόνο, καθώς η blueground αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες και την υποστήριξη των ενοικιαστών.

Ο συνιδρυτής της blueground, Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι με την επένδυση από το VentureFriends, η blueground θα ενισχύσει τη παρουσία της σε Ελλάδα και Τουρκία, θα επεκταθεί στο Ντουμπάι και θα αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία της. Η blueground συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Διαβάστε περισσότερα για τη Blueground ΕΔΩ