Βγήκε επιτέλους από το κάστρο της η βασίλισσα Ελισάβετ και έκανε… ιππασία

Βγήκε επιτέλους από το κάστρο της η βασίλισσα Ελισάβετ και έκανε… ιππασία
epa06827601 Britain's Queen Elizabeth II attends the Royal Ascot on Ladies Day at Royal Ascot, Britain, 21 June 2018. Ladies Day is the biggest day in the racing calendar and brings with it all the glitz and glamour as those attending done their best outfits. EPA/ANDY RAIN Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όπως είναι ευρέως γνωστό, η βασίλισσα αγαπά πολύ την ιππασία και τα άλογα, από πολύ μικρή.

Η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου παρέμενε εσώκλειστη στο Κάστρο του Γουίνδσορ τους τελευταίους δύο μήνες, σε μία προσπάθεια να παραμείνει ασφαλής και προστατευμένη από την εξάπλωση του κορωνοϊού, που πλήττει όλο τον πλανήτη.

Με το lockdown στην χώρα σταδιακά να χαλαρώνει και τον κόσμο να επιθυμεί να επιστρέψει στην κανονική του ζωή, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία χαίρει άκρας υγείας, αποφάσισε να…«ξεμυτίσει» από το Κάστρο και να κάνει την πρώτη της βόλτα.

Πιο συγκεκριμένα, η 94χρονη βασίλισσα της Αγγλίας εθεάθη να κάνει ιππασία στο Κάστρο του Γουίνδσορ και το Παλάτι μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Instagram.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η Ελισάβετ ανέβηκε στο μαύρο πόνυ της, τον 14χρονο Fern και έκανε τη βόλτα της στον κήπο. Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή και έδειχνε να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο, καλοκαιρινό καιρό.

Για την βόλτα της επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ παντελόνι ιππασίας, γάντια, χακί σακάκι, καφέ παπούτσια, ενώ για να προστατευθεί από τον ήλιο, φορούσε στο κεφάλι της ένα ροζ μαντήλι με σχέδια.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η βασίλισσα αγαπά πολύ την ιππασία και τα άλογα, από πολύ μικρή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε από τις 19 Μαρτίου, όπου και απομονώθηκε στο Κάστρο.