Βίντεο: Πόσο καλός ψεύτης είστε;

Βίντεο: Πόσο καλός ψεύτης είστε;

Κάντε το απλό τεστ και μάθετε σε πέντε δευτερόλεπτα.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τους εσωστρεφείς ότι είναι μέτριοι πωλητές, ότι συνήθως δεν έχουν το θάρρος να πλησιάσουν κάποιον ή να κάνουν ένα απροειδοποίητο τηλεφώνημα, ή ότι δεν υστερούν σε ικανότητα να «πουλήσουν» τον εαυτό τους. Τώρα μαθαίνουμε ότι είναι και κακοί ψεύτες.

Μέσω ενός πολύ απλού ψυχολογικού τεστ που δημοσιεύει στο Youtube το γνωστό «κανάλι» In59seconds και που αποτελεί συμπέρασμα μελετών του ψυχολόγου R. Gleen Hass, μπορείτε και εσείς να μάθετε αν είστε αν είστε καλός ψεύτης ή όχι, ανάλογα με το αν είστε εσωστρεφής ή εξωστρεφής.

Αυτή τη στιγμή, τείνετε τον δείκτη του δεξιού χεριού (ή του αριστερού, αν είστε αριστερόχειρες) και μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα «σχεδιάστε» στο μέτωπό σας το αγγλικό γράμμα Q. Πρώτα τον κύκλο, και μετά τη γραμμούλα.

Αν η γραμμούλα κοιτάει προς το αριστερό μέρος του κεφαλιού σας, -είναι, δηλαδή, σαν το Q να γράφτηκε για να το βλέπει κάποιος απέναντί σας- τότε είναι πιο πιθανό να είστε εξωστρεφής, να γνωρίζετε καλύτερα το πώς σας βλέπουν οι γύρω σας και να αξιοποιείτε αυτό το feedback για να γίνετε καλύτερος ψεύτης. Αν το Q σχεδιάστηκε σαν να το βλέπετε εσείς, τότε ισχύει το αντίθετο και τα ψέματά σας είναι λιγότερο δυνατό να γίνουν πιστευτά.

Δείτε το βίντεο