Βούλτεψη: «Θα κλείσουν τα ΑΤΜ με τις παλικαριές Τσίπρα»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για «κλείσιμο τραπεζών» και για νέο παράδειγμα Κύπρου (ηχητικό).

Νέα «βόμβα» ρίχνει στο πολιτικό σκηνικό η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο για «κλείσιμο τραπεζών».

Η κ. Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM δήλωσε πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη «δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».

Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη».

Παράλληλα η κ. Βούλτεψη εξαπέλυσε ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη –όπως είπε- δικαιοσύνη να το αποδείξει.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ-ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ by Parapolitika.Gr on Mixcloud

Απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα.

Μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα.

Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση.

Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς.

Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι».

Πηγές: parapolitika.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ