Βράβευση της Turkish Airlines από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για τον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης της

Βράβευση της Turkish Airlines από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για τον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης της
Για τον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης που είχε την τελευταία πενταετία βράβευσε την Turkish Airlines ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε ειδική τελετή στον χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Turkish Airlines, η εν λόγω εταιρεία, που πετάει σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, με 310 προορισμούς σε 124 χώρες, παρουσίασε αξιοσημείωτη ανάπτυξη και στην Ελλάδα, μεταφέροντας για πρώτη φορά το 2018 περισσότερο από μισό εκατομμύριο επιβάτες και συμβάλλοντας στην αύξηση της επιβατικής κίνησης στη χώρα.

Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Κ. Alp Yavuzeser, ο οποίος σχολίασε: «Αυτό το βραβείο είναι σημαντική αναγνώριση της αδιάκοπης δουλειάς μας στην Ελλάδα. Στην Turkish Airlines προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία και η αναγνώριση από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Η συνεισφορά της Turkish Airlines στην τουριστική και αεροπορική ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Η συγκεκριμένη βράβευση αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία μας, καθώς προχωρούμε σε ένα αμοιβαία επωφελές μέλλον. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την Turkish Airlines με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας».