Βραβεία A&M Architects

Διακεκριμένοι ομιλητές από τον ευρύτερο χώρο του design, της αρχιτεκτονικής και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Α&Μ Architects, πριν μερικές εβδομάδες, με σκοπό  να ενημερώσει, να εμπνεύσει και να τιμήσει τα στελέχη και τους συνεργάτες της. Διακεκριμένοι ομιλητές από τον ευρύτερο χώρο του design, της αρχιτεκτονικής και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με νέες τεχνολογίες και πρακτικές και ενέπνευσαν τα στελέχη της για περισσότερες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Μιχάλης Μαυρολέων, αφού καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες, ανέπτυξε τους στόχους του συνεδρίου κάνοντας μία αναδρομή στα επιτεύγματα της εταιρείας κατά τη χρονιά που πέρασε ενώ έδωσε το βήμα σε ομιλητές που ανέλυσαν θέματα αξιοσημείωτου ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές των καθιερωμένων ετησίων βραβείων της Α&Μ.

Οι βραβευθέντες αφιέρωσαν σημαντικό  χρόνο στην εξέλιξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους επιτελώντας ένα πραγματικά  αξιοθαύμαστο έργο και έλαβαν αντίστοιχα τα βραβεία “ΧΡΟΝΟΥ», «ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» & «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»  καθώς και το ξεχωριστό βραβείο «Model of Excellence 2015» – αποτέλεσμα ψηφοφορίας όλων των μελών της εταιρείας.

Τιμητικές διακρίσεις επιδόθηκαν και σε συνεργάτες της εταιρείας, ως αναγνώριση για την άριστη συνεργασία, αφού αποτελούν αναπόσπαστο  κομμάτι της επιτυχίας της Α&Μ Architects.