Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας

Δείτε τα μαγαζιά με την καλύτερη θέα της πόλης. 

Το καλοκαίρι είναι καλύτερο όταν το κοιτάς από… ψηλά. Δείτε τις καλύτερες ταράτσες της Αθήνας με την πιο ωραία θέα. Καλή απόλαυση.

Town View

Tο καλοκαίρι είναι πλέον εδώ -αν και με κάποια βροχερά διαλείμματα- και φυσικά, κανείς μας δε μπορεί να κλειστεί στο σπίτι του ή ακόμη και να πάει σε κάποιο μέρος που να μη μπορεί να απολαύσει τον πρωινό ήλιο ή μια ζεστή βραδιά. Η Αθήνα, πίσω από τις ψηλές πολυκατοικίες, κρύβει μικρούς παράδεισους που μπορούν να προσφέρουν την απόλαυση ενός φαγητού ή γλυκού, μαζί με θέα που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχει σε τόσο κεντρικά σημεία. Εμείς τα βρήκαμε, εσείς τα απολαμβάνετε!

Hytra, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Στον 6ο και 7ο όροφο της Στέγης είναι τοποθετημένο ένα εστιατόριο μεγάλης γαστρονομικής επιτυχίας. Με δύο εντελώς διαφορετικούς chef στο προσωπικό της (ο βραβευμένος με Michelin, Νίκος Καραθάνος, στα gourmet και ο Χρύσανθος Καραμολέγκος στα finger food), η Xytra καταφέρνει να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τόσο με την ποιότητα του φαγητού όσο και με τη μοναδική θέα που προσφέρει. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να απολαύσετε επίσης και εξαιρετικά cocktails στη μπάρα.

Δείτε τις υπόλοιπες στο InStyle.gr

Δείτε ακόμα:

Καλοκαιρινές διακοπές «πάνω» στο κύμα