Warply: Ο ηγέτης στα προγράμματα Loyalty & Customer Engagement

Warply: Ο ηγέτης στα προγράμματα Loyalty & Customer Engagement
Μία από τις μεγαλύτερες startup εταιρείες στην Ελλάδα που κατέκτησε την παγκόσμια αγορά και είναι πλέον leader στα προγράμματα επιβράβευσης και customer engagement.

Η Warply είναι σήμερα o leader στα Προγράμματα Επιβράβευσης πελατών και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε Mobile Loyalty & Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ. Είναι μέλος του start path της Mastercard εδώ και τρία χρόνια και υπήρξε μία από τις πρώτες startup εταιρείες στην Ευρώπη.

Βασικά στοιχεία του DNA και της εταιρείας είναι η καινοτομία, οι γρήγοροι χρόνοι λανσαρίσματος σε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία και η διαρκής εφαρμογή νέων ιδεών στην πράξη. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των ανθρώπων μέσω της επιβράβευσης των επιλογών τους.

Η εταιρεία έχει διακριθεί ως «Loyalty Agency of The Year» και «Mobile Agency of The Year» για συνεχόμενες χρονιές και είναι στρατηγικός συνεργάτης σε πολύ μεγάλα brands και οργανισμούς ανά τον κόσμο, καλύπτοντας ευρέως τον κλάδο της τραπεζικής, του λιανικού εμπορίου, των FMCG καθώς και Φορείς του Δημοσίου.

Eνα από τα πιο διαδεδομένα προϊόντα που παρέχει η Warply στην αγορά είναι η πλατφόρμα Loyalty & Customer Engagement «Warply Engage ΑΙ», ένα προηγμένο προϊόν τεχνολογίας. Μέσα από τη διακεκριμένη πλατφόρμα Warply Engage, η Warply δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, με προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης, λύσεις εξατομικευμένης επικοινωνίας με πολλαπλά κανάλια και proximity marketing, analytics με πρόβλεψη απόδοσης. Πρόκειται για ένα οικοσύστημα omnichannel υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων loyalty mechanisms, e-commerce, campaigning, games, coupons, CRM, marketing automations, digital payments κ.ο.κ. Είναι το αποτέλεσμα σημαντικής επένδυση που έχει γίνει εσωτερικά από την εταιρεία, ένα προϊόν που χρησιμοποιούν και εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες και οργανισμοί όπως οι: Eurobank,  Εθνική Τράπεζα, Γερμανός, BP, EKO, Pernod Ricard, EOT,  Υπουργείο Ανάπτυξης, Υπουργείο Εργασίας κ.ά.

Τα τελευταία χρόνια, η Warply έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο all-in-one οικοσύστημα «loyalty» με μηχανισμούς για επιβράβευση, engagement personalization, cross platform benefits, καθώς και ψηφιακά πορτοφόλια. Το γεγονός ότι οι προαναφερθείσες υπηρεσίες παρέχονται σε μια πλατφόρμα, έχουν τοποθετήσει τη Warply σε θέση άμεσου συνεργάτη για πολλές εταιρείες παγκοσμίως.

H Warply, προβλέποντας τα νέα trends, εδώ και 10 χρόνια εξειδικεύεται στο loyalty mobile 1st, που συνεχίζει να αποτελεί καταλύτη των customer relations, δημιουργεί τάσεις ψηφιακές και οδηγεί την αγορά σε αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας σε έναν κοινό τόπο περισσότερα πλεονεκτήματα σε εταιρείες και καταναλωτές. Οι εταιρείες και τα brands μπορούν να στοχεύσουν ευκολότερα το κοινό τους, να επαναπροσδιορίσουν την καμπάνια τους, να κάνουν geo και real time targeting. Ταυτόχρονα, μέσα στο mobile περιβάλλον, οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται ευκολότερα την προσωποποιημένη στόχευση και νιώθουν ασφαλείς όσον αφορά στις αγορές τους μέσω ενός ασφαλούς περιβάλλοντος mobile payments.

Aξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η εταιρεία υλοποίησε το Visit Greece, τη μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή για λογαριασμό του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού, με πάνω από 3.000.000 χρήστες μέσα σε μόλις δύο χρόνια από το λανσάρισμά της. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο και ένα από τα πιο επιτυχημένα case studies παγκοσμίως στον τομέα του τουρισμού, με αποκλειστική χορηγία της Eurobank και της Μastercard. Το application συνδέεται με την πλατφόρμα Warply Engage AI όπου έχουν κάνει εγγραφή και διαχειρίζονται το προφίλ και τις προσφορές τους για το Visit Greece, πάνω από 5.000 τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ υλοποιούνται το λιγότερο 10 νέες CRM καμπάνιες κάθε μήνα. Η δυνατότητα γεωγραφικής στόχευσης και προβολής επιχειρήσεων με την απευθείας συμμετοχή των ενδιαφερομένων έχουν καταστήσει το app κομβικό σημείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού, αξιολόγησης και συνεπώς βελτίωσης των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και φυσικά ένα σύστημα καταγραφής και αξιολόγησης αναγκών για το υπουργείο Τουρισμού κα τον ΕΟΤ.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναρπαστική διαδρομή και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Warply στην παγκόσμια αγορά θα βρείτε εδώ: http://www.warp.ly.

Η Warply υλοποίησε το Visit Greece, τη μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή για λογαριασμό του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού, με πάνω από 3.000.000 χρήστες

O Γιάννης Δοξαράς, ιδρυτής και CEO στη Warply, δήλωσε για την πορεία της εταιρείας: «Η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα σε συνδυασμό με το ότι παράγουμε καθημερινά νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας έχουν καθιερώσει ως ένα από τα λιγοστά ελληνικά bootstrapped scale ups. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, R&D και νέα γραφεία στις τεχνολογικές μητροπόλεις παγκοσμίως».

*Tο άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί την Παρασκευή 24/06.