Web Summit: «Ανοίγει» τις πόρτες του σε επτά ελληνικές startups

Web Summit: «Ανοίγει» τις πόρτες του σε επτά ελληνικές startups

Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό συνέδριο τεχνολογίας διοργανώνεται αυτό τον Οκτώβριο στην Ιρλανδία - Ποιοι θα συμμετέχουν

Το «Web Summit», το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό συνέδριο τεχνολογίας, πλησιάζει. Τον Οκτώβριο στην Ιρλανδία εταιρείες από περισσότερες από 80 χώρες θα εκθέσουν δίπλα σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς διεθνώς επενδυτές, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης.

Ανάμεσα του και επτά ελληνικές startup εταιρείες έχουν επιλεγεί από μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν μαζί με κάποιες από τις κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες πρώιμου σταδίου παγκοσμίως. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εταιρείες από την Ελλάδα επιλέχθηκαν για τις προοπτικές τους όχι μόνο για την ελληνική αγορά, αλλά και για τη διεθνή.

Athens Pub Summit: Συνάντηση κορυφής για startups

Ο Paddy Cosgrave, ιδρυτής του Web Summit, σε δήλωσή του, εκφράζει ικανοποίηση για το γεγονός ότι επτά νέες τεχνολογικές εταιρείες από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στο Web Summit τον Οκτώβριο. Πρόκειται για τις Codebender, Elio, Juengo, Juke, Radiojar, Sociallgreen και Workable. Η ποιότητα των ελληνικών εταιρειών που θα συμμετάσχουν είναι μία πραγματική απόδειξη του πόσο έχει εξελιχθεί το τοπικό «οικοσύστημα» τα τελευταία χρόνια, αναφέρει.

Διαβάστε τι αναφέρει στο Fortune ο Μάρκος Βερέμης για την Workable

Σημαντικός αριθμός από επιχειρηματίες, επενδυτές και στελέχη τεχνολογικών εταιρειών από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν ή θα παραστούν στη φετινή διοργάνωση. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://www.websummit.net.