WhatsApp: Κλήσεις μέσω Internet και για τους χρήστες iOS

WhatsApp: Κλήσεις μέσω Internet και για τους χρήστες iOS

Η εταιρεία ανακοίνωσε την παροχή δυνατότητας κλήσεων μέσω Διαδικτύου και για τους χρήστες iOS. 

Μετά τους χρήστες Android, πλέον έχουν και οι χρήστες iOS τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω ίντερνετ από το WhatsApp. Την δυνατότητα αυτή ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, η οποία στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε γνωστοποιήσει την παροχή της δυνατότητας αυτής για τους χρήστες Android.

Μάλιστα, η αναβάθμιση στην iOS εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον έχει πρόσβαση στο Internet και την εφαρμογή WhatsApp να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω αυτής. Από την πλευρά της, η εταιρεία σημειώνει: «Το νέο χαρακτηριστικό θα διατεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε όλους, επομένως αν μετά από την αναβάθμιση δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα μην ανησυχήσετε, απλά κάντε λίγη υπομονή».

Μία ακόμη δυνατότητα που παρέχεται από την σχετική αναβάθμιση, είναι η άψογη συνεργασία με το νέο sharing system του iOS 8, πράγμα που διευκολύνει την κοινοποίηση φωτογραφιών, video, link και άλλες πληροφορίες μέσω του share button σε άλλες εφαρμογές. Επίσης, θα υπάρχει πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στην κάμερα καθώς και δυνατότητα αποστολής πολλών βίντεο ταυτόχρονα.