Η Wind χορηγός της εφαρμογής Cyberkid

Η Wind χορηγός της εφαρμογής Cyberkid

Η καινοτόμος εφαρμογή σχεδιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με στόχο την προώθηση της ασφαλής χρήσης του διαδικτύου από τα παιδιά.

Η Wind είναι χορηγός της νέας εφαρμογής για smartphones  και tablets «Cyberkid», που δημιουργήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιοτης πρωτοβουλίας www.cyberkid.gr.

ΤοCyberkid ξεχωρίζει για την καινοτόμο παγκοσμίως Γραμμή SOS-Cyber Alert, η οποία δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα (touchscreen call) και σε πραγματικό χρόνο με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό τη διασφάλιση της
σωματικής ακεραιότητας των παιδιών, καθώς και κάθε γεγονότος το οποίο έχει να κάνει με κίνδυνο ή απειλή ζωής κατά αυτών.

«Οι νέες γενιές αναπτύσσουν ταχύτατα ψηφιακή νοημοσύνη και κουλτούρα καθώς μεγαλώνουν μέσα στην τεχνολογία. Το κινητό τηλέφωνο και το Internet είναι μέρος της ζωής τους από μικρή ηλικία και χρειαζόμαστε θεσμικές πρωτοβουλίες όπως το site www.cyberkid.gr και το Cyberkid App, ώστε να εκπαιδεύονται για να αξιοποιούν την τεχνολογία με θετικό τρόπο» δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Ελλάς.

Διαβάστε ακόμη:

Πρόταση εξαγοράς της Forthnet από Vodafone και Wind

WIND: Υπερσύγχρονο δίκτυο με οικολογικές προδιαγραφές