Woofwagen by Volkswagen

Woofwagen by Volkswagen

Διαλέξτε ένα Volkswagen ανάλογα με το σκύλο σας ή με τον σκύλο που θα θέλατε να έχετε.

Η τελευταία διαφήμιση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen φέρει τον τίτλο «Woofwagen» και δείχνει σκυλιά σε κλασικές αυτοκινητικές πόζες. Με τα κεφάλια έξω από το πίσω παράθυρο ή εκείνο του συνοδηγού… γλώσσες κρέμονται πλαταγίζοντας στον αέρα, σάλια φεύγουν απαλά στον άνεμο, ολόμαλλες φλοκάτες a.k.a κεφάλια σκύλων τινάζονται σαν ιπτάμενα χαλιά, μάγουλα ξεχειλώνουν… και γενικά όσα παίρνει ο άνεμος… τα παίρνει ο άνεμος!

Πρωταγωνιστής σε αυτό το διαφημιστικό είναι ο πιο χαριτωμένος, αγαπησιάρης, υπομονετικός, γεμάτος εκτίμηση και σεβασμό συνοδηγός του κόσμου: ο σκύλος σας.

Η ιδέα και το κόνσεπτ του διαφημιστικού ανήκουν στην βρετανική adam&eveDDB, στόχος της οποίας ήταν να προσεγγίσει και τους ανθρώπους που η οικογένειά τους δεν αποτελείται από σύζυγο και τέκνα, αλλά από έναν ή περισσότερους σκύλους. Πρόκειται για ευφυέστατη ιδέα αφού, πράγματι, το οικογενειακό αυτοκίνητο δεν αντικατοπτρίζει πλέον μόνο τη συμβατική έννοια του όρου. Καθένας έχει τη δική του οικογένεια και η κάθε οικογένεια έχει το δικό της lifestyle. Άλλο έχεις με ένα μπουλντόγκ, άλλο με ένα Αγίου Βερνάρδου.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Στο site της Volkswagen μπορείτε να διαλέξετε μοντέλο αυτοκινήτου ανάλογα με τη ράτσα του σκύλου που θέλετε ή που έχετε. Κοπιάστε!

 

Δείτε ακόμη: Η Volvo, ένα χάμστερ και πολλοί ταύροι (βιντεο)