Workforce talks: Οι τάσεις στην αγορά εργασίας, η προσέλκυση ταλέντου και η πρόκληση της αυξανόμενης κινητικότητας

Workforce talks: Οι τάσεις στην αγορά εργασίας, η προσέλκυση ταλέντου και η πρόκληση της αυξανόμενης κινητικότητας
Διαθέσιμο το πρώτο podcast της Randstad "The Future of Work: workforce talks με τη Λήδα Σγουράκη", με επίκεντρο τις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας.

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο Ανθρώπινου Δυναμικού, λανσάρει το πρώτο επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work’, της σειράς #workforcetalks, για τα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας έρευνες και παγκόσμιες τάσεις που ενσωματώνονται στην ελληνική πραγματικότητα.

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Τάσεις & Προκλήσεις στην αγορά εργασίας», ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και η Λήδα Σγουράκη, Director, Professionals, Randstad Ελλάδας, προσφέρουν μια αναλυτική ματιά στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας, μετά και τις δραστικές αλλαγές που έφερε η παγκόσμια υγειονομική κρίση.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η κα Σγουράκη αναφέρεται στις νέες τάσεις για το ανθρώπινο δυναμικό και τους μισθούς και στους εργαζόμενους που αξιολογούν με διαφορετικά κριτήρια τις θέσεις εργασίας, τη στιγμή που οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις στην προσέλκυση και διατήρηση νέων ταλέντων. Επίσης εστιάζει στη διαχείριση της αυξανόμενης κινητικότητας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα της έρευνας HR Trends 2022.

Aκούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify

YouTube: https://www.youtube.com/c/randstadhellas

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/811595/admin/

Facebook: https://www.facebook.com/Randstad.Hellas

Instagram: https://www.instagram.com/randstad_hellas/