Workforce talks: H Randstad Ελλάδας, σε συνεργασία με το Fortune Greece, δημιουργεί μια σειρά podcast για την αγορά εργασίας

Workforce talks: H Randstad Ελλάδας, σε συνεργασία με το Fortune Greece, δημιουργεί μια σειρά podcast για την αγορά εργασίας
Τhe Future of Work: Μια αναλυτική ματιά στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας με βάση τις παγκόσμιες τάσεις που ενσωματώνονται στην ελληνική πραγματικότητα. Stay tuned!

Η αγορά εργασίας τόσο παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα, παρουσιάζει σημαντικές μεταβολές τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας αλλαγές στις οποίες εργαζόμενοι και επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν.

Έννοιες όπως η απομακρυσμένη εργασία, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, έρχονται σήμερα να δημιουργήσουν μια νέα, δυναμική πραγματικότητα για την αγορά εργασίας, με τις θέσεις απασχόλησης να λαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά και δεδομένα.

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, σε συνεργασία με το Fortune Greece, δημιούργησαν για τη σειρά podcast the future of work, τα workforce talks, τα οποία έχουν ως στόχο να προσφέρουν, τόσο στους υποψήφιους όσο και στις επιχειρήσεις, την εσωτερική, αναλυτική ματιά στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας έρευνες και τις παγκόσμιες τάσεις που ενσωματώνονται στην ελληνική πραγματικότητα.

Μείνετε συντονισμένοι!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/811595/admin/

Facebook: https://www.facebook.com/Randstad.Hellas

Instagram: https://www.instagram.com/randstad_hellas/

YouTube: https://www.youtube.com/c/randstadhellas

Spotify: https://open.spotify.com/user/31zw5vtwulncfqfldw7p6p7bsy5a