Workforce talks – Outplacement: Ένα σταυροδρόμι επαγγελματικών ευκαιριών

Workforce talks – Outplacement: Ένα σταυροδρόμι επαγγελματικών ευκαιριών
Διαθέσιμο το επόμενο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks» με τον Ιωάννη Κόρσο.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece και ο Ιωάννης Κόρσος, Key Account Manager & RiseSmart Team leader, Randstad Ελλάδας, παρουσιάζουν τη σημασία και τα οφέλη των προγραμμάτων επαγγελματικής επανατοποθέτησης τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους εργοδότες.

Το personal branding, το career coaching, η δημιουργία ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας, καθώς και ο καθορισμός των στόχων των εργαζομένων αποτελούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα υιοθέτησης των προγραμμάτων επαγγελματικής επανατοποθέτησης και έμπρακτης υποστήριξης προς το ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Ιωάννης Κόρσος τονίζει ότι η ελληνική εργασιακή πραγματικότητα έχει απενοχοποιήσει το θεσμό του outplacement, αλλά δεν τον έχει υιοθετήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, καθώς μόνο ορισμένοι κλάδοι τον έχουν εντάξει στην εταιρική κουλτούρα τους. Ο ίδιος προβλέπει ότι όλο και περισσότερες εταιρείες θα επενδύουν στους εργαζομένους τους μέσα από τα προγράμματα επανένταξης, ισχυροποιώντας παράλληλα την εταιρική εικόνα και τη φήμη τους.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

Linkedin: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas 

Instagram: Randstad Hellas

Youtube: Randstad Hellas