WSJ: Η Meta λανσάρει το Threads στην Ευρώπη

WSJ: Η Meta λανσάρει το Threads στην Ευρώπη
The Threads application is seen running on a mobile device in this photo illustration on 08 July, 2023 in Warsaw, Poland. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto) (Photo by Jaap Arriens / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Με μια λειτουργία της εφαρμογής της μόνο για προβολή προς κατανάλωση.

Η Meta αναμένεται να καταστήσει διαθέσιμη τη νέα της πλατφόρμα, Threads, στην αγορά της Ευρώπης άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Wall Street Journal την Πέμπτη.

Το δημοσίευμα σημειώνει πως το λανσάρισμα του Threads στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να γίνει εντός του Δεκεμβρίου του 2023.

Για να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της ΕΕ, η Meta θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες της περιοχής μια λειτουργία της εφαρμογής της μόνο για προβολή προς κατανάλωση.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα πρέπει απαραίτητα να δημιουργήσουν προφίλ για να προβάλλουν αναρτήσεις. Ίσως όμως να πρέπει να δημιουργήσουν ένα για να κάνουν αναρτήσεις.

Υπενθυμίζεται πως η πλατφόρμα έκανε ντεμπούτο στις περισσότερες περιοχές του κόσμου τον Ιούλιο, αλλά όχι στην ΕΕ, επειδή η Meta δεν ήταν σίγουρη αν θα ήταν σε θέση να συμμορφωθεί με τους αυστηρούς κανονισμούς για τις διαδικτυακές υπηρεσίες. Το Threads μπορεί να εισάγει δεδομένα από το Instagram, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών συμπεριφοράς και διαφήμισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: