Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα
Κόσμος ψωνίζει στα εμπορική αγορά της Ερμού, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018. Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 28 Ιανουαρίου ενώ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο κατά της Κυριακάτικης εργασίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα καταστήματα - μέλη του ΣΕΛΠΕ θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

Από τις 8 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως έχει ανακοινώσει ο ΣΕΛΠΕ.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, τα καταστήματα – μέλη θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, τονίζεται, οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων 2024 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά δύο Κυριακές. Ειδικότερα, τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

Αναφορικά με το «τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν τα καταστήματα», το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 έως και τις 20:00.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: