Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του «egg – enter·grow·go»

Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του «egg – enter·grow·go»

Μετατρέψτε τις καινοτόμες ιδέες σας σε επιχειρηματική επιτυχία.

Την έναρξη του δεύτερου κύκλου ανακοίνωσε το «egg – enter·grow·go», προσκαλώντας νέους και νέες 18-40 ετών, που έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και το πάθος να την μετατρέψουν σε επιτυχημένη δραστηριότητα, να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα μέχρι τις 4 Απριλίου 2014.

Το egg – enter·grow·go αποτελεί μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank και του Corallia του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά.

Οι ομάδες, που θα επιλεγούν μέσα από διαγωνιστική διαδικασία, θα έχουν στη διάθεσή τους, για έναν ολόκληρο χρόνο, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης, επιτάχυνσης και συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Η νέα εξαγορά της Google δείχνει το μέλλον της ασφάλειας στο διαδίκτυο

Σε αυτό περιλαμβάνεται μια σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία, όπως είναι η συμβουλευτική καθοδήγηση από διακεκριμένα και καταξιωμένα πρόσωπα από όλο το φάσμα των κλάδων της οικονομίας και της επιστήμης, κτιριακή υποδομή με πλήρως λειτουργικούς και άρτια εξοπλισμένους συνεργατικούς γραφειακούς χώρους κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Λ. Συγγρού 190, Καλλιθέα), υποστηρικτικές υπηρεσίες «μίας στάσης» για όλα τα καίρια θέματα εκκίνησης και λειτουργίας της κάθε συμμετέχουσας ομάδας (όπως υπηρεσίες λογιστικής και εταιρικής διαχείρισης, διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, εταιρικής ταυτότητας και επικοινωνίας, προστασίας διανοητικής ιδιοκτησίας και νομικής κατοχύρωσης, τεχνικής υποστήριξης πληροφορικής καθώς και οικονομικών συμβουλών και δικτύωσης με επενδυτικά σχήματα).

Επιπλέον προσφέρεται επιχειρηματική κατάρτιση μέσω ενός προκαθορισμένου τρίμηνου εντατικού προγράμματος εκπαίδευσης με πρακτικό χαρακτήρα και στόχο να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τα απαραίτητα γνωστικά εργαλεία για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους ως νέοι επιχειρηματίες.