Ξεκινά το πρόγραμμα του δεύτερου κύκλου του Aephoria.net

Ξεκινά το πρόγραμμα του δεύτερου κύκλου του Aephoria.net

Στείλτε την ιδέα για την startup επιχείρησή σας και μπείτε κι εσείς στο δίκτυο του Aephoria.net!

Το Aephoria.net, το πρόγραμμα εκκίνησης και υποστήριξης startup επιχειρήσεων, ικανών να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, εξασφαλίζοντας σημαντική περιβαλλοντική και κοινωνική προστιθέμενη αξία, ξεκινά την 1η Απριλίου τον δεύτερο κύκλο του εκπαιδευτικού του προγράμματος και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους.

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Αephoria.net οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις για τη δομή μιας επιχείρησης, αλλά και σημαντική βοήθεια στη δημιουργία εταιρικού σχήματος, στη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας και πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο μεντόρων από έμπειρα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, με πλούσια εμπειρία στην πραγματική αγορά και οικονομία.

Διαβάστε ακόμη: Αephoria.net: Η λύση βρίσκεται στη φύση

Στις νεοσύστατες εταιρείες που θα συμμετάσχουν προσφέρεται χώρος εργασίας με βασικό εξοπλισμό και ευρυζωνική σύνδεση, καθώς και οι απαραίτητες νομικές και λογιστικές υπηρεσίες. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εταιρίες τους σε Έλληνες και ξένους επενδυτές, ώστε να προσελκύσουν κεφάλαια για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος γίνονται ηλεκτρονικά έως 17 Μαρτίου 2014.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και τη σελίδα του Aephoria.net στο Facebook. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ακόμη μέσω e-mail στο info@aephoria.net.

Διαβάστε ακόμη: Χρονιά των ελληνικών startups το 2013