Αξιολόγηση Εταιρειών

Το Fortune Greece γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη πρώτη φορά που κατήρτισε στην Ελλάδα τη λίστα 40UNDER40.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η λίστα έγινε θεσμός του οικοσυστήματος καινοτομίας, ενώ πολλές από τις εταιρείες που «φωτίστηκαν» μέσα από την έρευνα τα προηγούμενα χρόνια, πρωταγωνιστούν πλέον ως case studies επιτυχίας της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το 2022 επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη και αναδεικνύει 40 επιχειρηματίες κάτω 40 ετών που καινοτομούν και διακρίνονται με «όχημα» το ταλέντο, την εξωστρέφεια, την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την ενσυναίσθηση.

H λίστα 40under40 δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune, έκδοση Ιουνίου και στο fortunegreece.com, ενώ συνοδεύεται από αφιερώματα, συνεντεύξεις και ειδικές ενέργειες (Ten Years 40under40).

Η τελική λίστα 40under40 για το 2021 προκύπτει μετά τη συλλογή των στοιχείων που καταθέτουν οι ομάδες και οι επικεφαλής τους, τα οποία αξιολογούνται με βάση τους παρακάτω παράγοντες:

  • Ωριμότητα και πρωτοτυπία της επιχειρηματικής ιδέας (Innovation).
  • Γενικότερη προοπτική του επιχειρηματικού μοντέλου (financial prospects).
  • Δυνατότητα εξέλιξης και κλιμάκωσης του μεγέθους της παραγωγής και της χρήσης (scale up).
  • Επενδυτικό ενδιαφέρον για την εταιρεία και βιωσιμότητα του business model (Demonstration of sustainability).
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μπορεί να προσφέρει (competitive advantage).
  • Ικανότητες και δεξιότητες του επικεφαλής της εταιρείας, συμμετοχή του στην επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας και πληρότητα της ομάδας & αύξηση των ανθρώπων της επιχείρησης (personal influencing).

*H δημοσιογραφική ομάδα του Fortune Greece, παράλληλα με τη συλλογή στοιχείων, προχωράει σε έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων από φορείς του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας.

**Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του exclusive event του Fortune στις 22/06 στο Island Athens Riviera την Τετάρτη 22/06.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MICROSITE ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

AGENDA

22 ΙΟΥΝΙΟΥ

SPEAKERS

CO-CHAIRS 40UNDER40

MODERATORS

PARTNERS

VENUE

Island Athens Riviera
27o χλμ. Αθηνών - Σουνίου
Βάρη - Βάρκιζα, 16672

CONTACT US

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε στο
contact@fortunegreece.com

Για τυχόν τεχνική υποστήριξη που αφορά την εγγραφή σας, μπορείτε να στείλετε στο
karamoutsos@mantisbi.io