Η αεροπορική που σας κάνει να νιώθετε «βασιλιάδες»

Η αεροπορική που σας κάνει να νιώθετε «βασιλιάδες»
Photo:

Υπέρδιπλα κρεβάτια, προσωπικός σεφ και νταντά για τα παιδιά εν ώρα πτήσης είναι μόνο μερικές από τις παροχές της Etihad Airways.

Υπάρχουν κάποιοι που στριμώχνονται στις low cost πτήσεις και υπάρχουν και εκείνοι οι τυχεροί, οι οποίοι έχουν την πολυτέλεια να πετάνε με τα κοινά αεροπλάνα απολαμβάνοντας μοναδικές  υπηρεσίες της πρώτης θέσης. 

Η εταιρεία Etihad Airways, όμως, πήγε την ανακαίνιση των καμπινών της πρώτης θέσης των αεροσκαφών Airbus A380 και Boeing 787 ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας καμπίνες που δύσκολα μπορείς να πιστέψεις ότι πρόκειται για αεροπλάνο και όχι για βίλες.

Τρία VIP δωμάτια με δικό τους σαλόνι , υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και εσωτερικό μπάνιο, μίνι μπαρ, τηλεόραση, ντουλάπες και ό τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε- θα κάνει το ταξίδι των «εκλεκτών» ακόμη πιο ευχάριστο.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι γνωστή για τις παροχές τις στο επιβατικό κοινό. Τη περσινή χρονιά, μάλιστα, βραβεύτηκε για την Καλύτερη Καμπίνα Πρώτης Θέσης στα Travel Awards 2013 της Κίνας.