Ενισχύεται η συνεργασία της Aegean με την Etihad Airways

Ενισχύεται η συνεργασία της Aegean με την Etihad Airways

Αυξάνονται οι πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς την Αθήνα - Νέα δρομολόγια με κοινό κωδικό από τις δύο αεροπορικές εταιρείες.

Αυξάνει τις πτήσεις της προς Αθήνα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την συνεργασία της με την Aegean Airlines, η Etihad Airways, εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Έτσι, από τις 2 Ιουλίου 2014, η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα στο δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι-Αθήνα από επτά σε δέκα πτήσεις την εβδομάδα, εισάγοντας τρεις νέες πτήσεις.

Οι νέες πτήσεις θα παρέχουν επιπλέον ευκαιρίες σύνδεσης με την Aegean Airlines, την αεροπορική εταιρεία κοινού κωδικού, που ξεκινά απευθείας δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Άμπου Ντάμπι από τις 28 Μαΐου 2014.

Εκτός από την Αθήνα, η Etihad Airways θα τοποθετήσει τον κωδικό της ΕΥ, σε 16 προορισμούς που λειτουργεί η Aegean στην Ελλάδα όπως είναι τα νησιά, Κρήτη, Ρόδος και Σαντορίνη και σε προορισμούς στην Ευρώπη όπως είναι Λάρνακα, Μαδρίτη και Σόφια.

Η Aegean Airlines εκτός από την πτήση προς Άμπου Ντάμπι, θα τοποθετήσει τον κωδικό της, Α3, σε πτήσεις της Etihad Airways προς Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Πέρθ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Γιοχάνεσμπουργκ. Κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων, η Etihad Airways θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις νέες πτήσεις της Aegean σε Βαρκελώνη.

Επιπλέον, μεταξύ 1 Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου, δύο από τις καθημερινές πτήσεις της Etihad Airways θα αναβαθμιστούν και πλέον θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-200 που διαθέτει 254 θέσεις, αντικαθιστώντας το αεροσκάφος Airbus A321 χωρητικότητας 174 θέσεων που λειτουργεί τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Etihad «ανοίγει τα φτερά» της

Ανταγωνισμός στον αέρα… με «μάχη» προσφορών

Ενισχύει την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό η Aegean

Aegean Airlines: Ξανά στην Αίγυπτο μέσω EgyptAir