Δέκα απίστευτες ιστορίες για τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Δέκα απίστευτες ιστορίες για τον Βλαντίμιρ Πούτιν
Russian Prime Minister Vladimir Putin holds a chick as he visits the Golden Autumn agro-industrial exhibition in Moscow on October 11, 2008. AFP PHOTO / RIA NOVOSTI / POOL / ALEXEY DRUZHININ (Photo by ALEXEY DRUZHININ / POOL / AFP) Photo: AFP
Όσο η επιρροή του αινιγματικού ηγέτη συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο κυκλοφορούν ενδιαφέρουσες φήμες για τη ζωή και για την προσωπικότητά του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηγέτες της εποχής μας. Είναι επίσης μία από τις φιγούρες που προκαλούν παγκόσμια ανησυχία.

Τα τελευταία χρόνια, ο Πούτιν έχει εισβάλει σε γειτονικές χώρες, έχει φιμώσει δημοσιογράφους και την ελευθερία του λόγου στη χώρα του, και, απ’ότι φαίνεται, έχει εδραιώσει τον πλήρη έλεγχό του στην Ρωσία. Καθώς η επιρροή του συνεχίζει να αυξάνεται, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει ενδιαφέρουσες φήμες για αυτόν, τόσο για τη ζωή, όσο και για την προσωπικότητά του.

Στην παρακάτω λίστα θα δούμε δέκα περίεργες ιστορίες για τη ζωή του ανθρώπου που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να καρδιοχτυπά από αγωνία.

Πηγή: Listverse