Αυτά είναι τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσει φέτος η Apple

Αυτά είναι τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσει φέτος η Apple
epa06883231 People seen in the Apple store in Guangzhou, Guangdong Province, China, 12 July 2018. US President Trump announced on 10 July that US is preparing to impose 10 percent tariffs worth 200 billion US dollars on imported goods from China. These tariffs woould affected mainly cosumer goods. EPA/Aleksandar Plavevski EPA-EFE/Aleksandar Plavevski

Μεταξύ άλλων το iPhone ίσως αποβάλλει το κουμπί «Home» και όλα τα μοντέλα θα αποτελούνται εξ ολοκλήρου από οθόνη, όπως το περσινό iPhone X. 

Η Apple ίσως ανακοινώσει τρία νέα iPhone φέτος. Φήμες για τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν αλλαγές στην εμφάνιση, στον αποθηκευτικό χώρο και τη RAM. Να τι ξέρουμε μέχρι τώρα.

Το iPhone ίσως αποβάλλει επιτέλους το κουμπί «Home» και όλα τα μοντέλα θα αποτελούνται εξ ολοκλήρου από οθόνη, όπως το περσινό iPhone X. Όλα τα νέα κινητά θα έχουν κάμερα TrueDepth που επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου (Face ID). Ένα μοντέλο θα έχει οθόνη LCD, ενώ τα δύο άλλα θα είναι πιο ακριβά, διαθέτοντας οθόνες AMOLED. Οι συγκεκριμένες οθόνες έχουν πιο ζωντανά χρώματα και συνήθως καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία. Η εκδοχή με την οθόνη LCD πρόκειται να αντικαταστήσει το iPhone 8 και θα ονομάζεται απλώς «iPhone»- χωρίς νούμερο. Φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 6,1 ιντσών με μια ανάλυση 320-330 PPI.

Ένα από τα άλλα κινητά θα είναι ίδιου μεγέθους όπως το iPhone X- και ίσως διατηρήσει αυτό το όνομα. Θα έχει μια οθόνη AMOLED 5,8 ιντσών με ανάλυση 458 PPI. Το άλλο θα έχει μια οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών με ανάλυση 480-500 PPI. Θα ονομάζεται μάλλον iPhone X Plus.

Τα μοντέλα AMOLED φημολογείται ότι θα έχουν RAM 4GB με το μοντέλο LCD να έχει 3GB. Αυτές ίσως είναι οι πιθανές επιλογές αποθηκευτικού χώρου. Τα πιο ακριβά μοντέλα ίσως υποστηρίζουν τη χρήση του Apple Pencil.

Η Apple ίσως συμπεριλάβει ένα USB-C στα καλώδια φόρτισης και έναν μετασχηματιστή τάσεως 18W USB-C με όλα τα τηλέφωνα. Αυτό θα επέτρεπε γρήγορη φόρτιση οπουδήποτε.

Το iPhone με την οθόνη LCD φημολογείται ότι θα κοστολογηθεί περίπου στα 699 με 749 δολάρια. Το iPhone X των 5,8 ιντσών ίσως κοστολογηθεί στα 899 με 949 δολάρια. Και το μοντέλο των 6,5 ιντσών ότι ίσως ξεκινήσει περίπου στα 999 δολάρια.

Η Apple ίσως κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα στις αρχές Σεπτεμβρίου.