Απίστευτη δήλωση Πούτιν: Δεν έκανα ποτέ λάθος, γιατί ο Θεός με ήθελε τέλειο

Απίστευτη δήλωση Πούτιν: Δεν έκανα ποτέ λάθος, γιατί ο Θεός με ήθελε τέλειο

Τι δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος στην ιταλική Corriere della Sera.

Επίσκεψη στην Ιταλία πραγματοποιεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ρωσίας στην Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου Expo 2015.

O Ρώσος πρόεδρος θα γίνει δεκτός από τον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, σε ιδιωτική ακρόαση, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα.

Ευχαριστώντας τον κ. Ρέντσι για την παρουσία του στην Expo την ημέρα που η έκθεση είναι αφιερωμένη στην Ρωσία, ο κ. Πούτιν τόνισε ότι «η Ρωσία και η Ιταλία διατηρούν στενές σχέσεις εδώ και 500 χρόνια και συνεργάζονται στην διεθνή αρένα».

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε και στο ουκρανικό ζήτημα, τονίζοντας ότι η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας για την κατάπαυση του πυρός που επιτεύχθηκε τον Φεβρουάριο, είναι ζωτικής σημασίας για τον τερματισμό των μαχών στην ανατολική Ουκρανία.

Αίσθηση πάντως προκαλεί δήλωση του στην ιταλική Corriere della Sera στην οποία αναφέρει ότι ποτέ δεν κάνει λάθη γιατί ο «ο θεός έφτιαξε τη ζωή του με τέτοιο τρόπο, που δεν έχει λόγο να μετανιώνει για κάτι».

Συγκεκριμένα η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν αν υπάρχει μια ενέργεια για την οποία ο Ρώσος πρόεδρος να έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή του, κάτι που να θεωρεί λάθος και δεν θα έκανε ποτέ ξανά…

Η παραπάνω ερώτηση δείχνει τουλάχιστον αυτοπεποίθηση…