Αποκλειστικά στο νέο Fortune: Ο πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος μιλά για την εταιρεία που έχει συνδέσει όσο λίγες το όνομά της με την ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικά στο νέο Fortune: Ο πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος μιλά για την εταιρεία που έχει συνδέσει όσο λίγες το όνομά της με την ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Χαρπαντίδη στο νέο Fortune για την πορεία της εταιρείας και τα μελλοντικά της σχέδια.

Το όνοµα Παπαστράτος έχει συνδεθεί εδώ και δεκαετίες µε την επιχειρηµατικότητα, την οικονοµική ιστορία αλλά και τις εξελίξεις στην κοινωνία της Ελλάδας.

Τέσσερα αδέλφια, ο Ευάγγελος, ο Επαµεινώνδας, ο Ιωάννης και ο Σωτήρης, αποτέλεσαν σταθµό στη βιοµηχανική ζωή του τόπου, θέτοντας ισχυρά θεµέλια στην ελληνική οικονοµία, η οποία κινούνταν και ανέπνεε για πολλές δεκαετίες από το προϊόν του καπνού.

Πλέον στο «τιµόνι» της Παπαστράτος βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2015, ως πρόεδρος και CEO, o Χρήστος Χαρπαντίδης, ο οποίος είναι στην εταιρεία από το 2003.

Τον συναντήσαµε στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο και µας µίλησε για το τι κάνει µια εταιρεία που πουλά τσιγάρα, ένα οµολογουµένως δύσκολο προϊόν, «admired» σε δύσκολες εποχές, για τα επόµενα σχέδια, για προβλήµατα του κλάδου, αλλά και για τη στήριξη καινοτόµων ελληνικών επιχειρήσεων από την Παπαστράτος, όπως ακριβώς θα ήθελε και ο ιδρυτής της.

Διαβάστε τη συνέντευξη του προέδρου και CEO της Παπαστράτος, Χρήστου Χαρπαντίδη στο νέο τεύχος του Fortune, το Σάββατο 9 Ιουλίου με την εφημερίδα «Επένδυση».

Διαβάστε ακόμη:

Στο νέο τεύχος του Fortune: Η μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης επιστρέφει!