Αποκριάτικη στολή αξίας… 1,5 εκατ. ευρώ!

Αποκριάτικη στολή αξίας… 1,5 εκατ. ευρώ!

Μια ολόσωμη φόρμα στολισμένη με 70.000 διαμάντια για όποιον θέλει κυριολεκτικά να λάμψει τη βραδιά του Χάλοουιν.

Ο δυτικός κόσμος ζει σε ρυθμούς Χάλοουιν. Οι κολοκύθες ξεπουλάνε σα τρελές και μικροί και μεγάλοι «στύβουν» το μυαλό τους ώστε να βρουν την πιο ευφάνταστη στολή για την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου.

Τrick or treat, λοιπόν;

Μπορεί η παράδοση να θέλει οι στολές και οι διακοσμήσεις να κρύβουν κάτι τρομαχτικό ένεκεν της μυστικιστικής χροιάς της γιορτής, αλλά η στολή που θα σας παρουσιάσουμε δε θα σας κόψει την ανάσα από τον τρόμο αλλά από τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη κατασκευή της!

Η πιο ακριβή στολή αξίζει 1.600.000 ευρώ και βρίσκεται κλειδωμένη σε θησαυροφυλάκιο στο Λονδίνο. Η ολόσωμη φόρμα (The Million Dollar Morphsuit όπως την αποκαλούν) είναι στολισμένη από τη κορυφή μέχρι τα νύχια με 70.000 διαμάντια και διατίθεται σε όποιον προθυμοποιείται να δώσει το αστρονομικό αυτό ποσό!

Ο συν-ιδρυτής της εταιρείας MorphCostumes Gregor Lawson «τροποποίησε» την κλασσική ολόσωμη φόρμα morphsuit και της έδωσε μια πιο γκλάμουρ πινελιά, ειδικά για όποιον θέλει να λάμψει εκείνη τη βραδιά! Ο ίδιος σημείωσε πως η στολή είναι αρκετά βαριά και σίγουρα δε πρόκειται για την πιο βολική ενδυμασία που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, αλλά ακόμα κι αν κάποιος θέλει να αφαιρέσει την κουκούλα το σώμα του θα καλύπτεται ακόμα από διαμάντια κατά το 90%.