Ask a Pro: Δωρεάν webminar από το MIT Enterprise Forum Greece

Ask a Pro: Δωρεάν webminar από το MIT Enterprise Forum Greece

Το τρίτο webminar επικεντρώνεται σε θέματα επιχειρήσεων όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές με εταιρική χρηματοδότηση και πνευματική ιδιοκτησία.

Το MIT Enterprise Forum Greece στο πλαίσιο του Build the Community, διοργανώνει δωρεάν webinars. Έπειτα από το Perfect Pitch και την συνέντευξη με τον Jay Singh, CEO της ViralGains, έρχεται το τρίτο κατά σειρά webminar.

Σε αυτό το δωρεάν webinar Ask a Pro, μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες και γνώση από έναν από τους καλύτερους δικηγόρους Εταιρικού Δικαίου με τους οποίους έχει συνεργαστεί η Linda Plano, τον Jerry O’Connor, χωρίς να διακινδυνεύετε τίποτα εκτός από μερικά λεπτά από το χρόνο σας.

Η εμπειρία του Jerry O’Connor επικεντρώνεται σε θέματα επιχειρήσεων όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές με εταιρική χρηματοδότηση και πνευματική ιδιοκτησία. Εκπροσωπεί πελάτες σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών καθαρής ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του λογισμικού και της τεχνολογίας των πληροφοριών, των κατασκευών, των επενδυτικών κεφάλαιωσn και των επαγγελματικών υπηρεσιών. Η επαγγελματική εμπειρία του Jerry περιλαμβάνει επίσης την εκπροσώπηση αγοραστών και πωλητών σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και την παροχή βοήθειας σχετικά με την ίδρυση νέων εταιρειών, την εργατική και την πνευματική ιδιοκτησία. Ο ίδιος συμβουλεύει επίσης δημόσιες επιχειρήσεις, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους τους περί θεσμών ασφαλείας, και την υποχρεωτική αναφορά και συμμόρφωση τους με το νόμο Sarbanes-Oxley.

Για δηλώσεις επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.buildthecommunity.gr/free-webinars/

Διαβάστε ακόμα:

Ελπίδες από τον εντοπισμό νέων αντικειμένων στον νότιο Ινδικό Ωκεανό

Για τους προγραμματιστές της Silicon Valley ο πήχης είναι πιο ψηλά από ποτέ

Ένα αυγό αξίας 33 εκατομμυρίων δολαρίων