Χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ για το douleutaras.gr

Χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ για το douleutaras.gr

Η online πλατφόρμα επαγγελματιών αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο.

Χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ απέσπασε η online πλατφόρμα επαγγελματιών, douleutaras.gr, από το επενδυτικό κεφάλαιο PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και τους επενδυτές Απόστολο Αποστολάκη του Venture Friends και Ιάσωνα Μανολόπουλο.

Η νέα χρηματοδότηση προορίζεται για την επέκταση των κατηγοριών των επαγγελματιών που προσφέρονται στο Douleutaras.gr αλλά και την γεωγραφική επέκταση εντός και εκτός Ελλάδας.

Η startup στην οποία συμμετείχε ως angel investor ο Απόστολος Αποστολάκης, είναι μια από τις πρώτες που λαμβάνουν χρηματοδότηση από το νέο επενδυτικό «όχημα», το VF fund.

Διαβάστε για τις πρώτες επενδύσεις του fund εδώ

Το Douleutaras.gr έχει αναπτυχθεί αρκετά γρήγορα, αφού έχει δημιουργήσει μια κοινότητα 100 υπηρεσιών και 800 επαγγελματιών, με 11.000 χρήστες – πελάτες και τζίρο εργασιών πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ.

Μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών περιλαμβάνουν ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ελαιοχρωματιστές, νομικούς, λογιστές, μεταφραστές αλλά και προγραμματιστές, γραφίστες και όλες τις σχετικές, με το internetκαι τα νέα μέσα, ειδικότητες.

«Η επένδυση αυτή είναι μία έμπρακτη αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλει όλη η ομάδα του Douleutaras.gr, η οποία έχει καταστήσει την υπηρεσία μας ένα σημαντικό πόλο στο ελληνικό ίντερνετ», σχολιάζει ο Ανδρέας Γραμμάτης και συνεχίζει: «Η στήριξη της προσπάθειας μας από επιτυχημένους επενδυτές όπως ο Απόστολος Αποστολάκης, ο Ιάσων Μανωλόπουλος και το Fund της τράπεζας Πειραιώς (PJ Catalyst) μας δίνει ώθηση ώστε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε».

doulefphotmes01
Ανδρέας Γραμμάτης

Όπως αναφέρει, η επένδυση θα επιτρέψει στην ομάδα να προσθέσει και νέες επαγγελματικές κατηγορίες στην πλατφόρμα, έτσι ώστε κάθε χρήστης να έχει τη δυνατότητα να βρει τον κατάλληλο επαγγελματία ή εταιρεία για οποιαδήποτε επαγγελματική υπηρεσία αναζητεί. «Παράλληλα», καταλήγει, «θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το προϊόν μας με σκοπό τη δυναμική βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες και στους επαγγελματίες μας».