Επιτυχημένη η επεκτατική πολιτική της «Μαρινόπουλος» για το 2013

Επιτυχημένη η επεκτατική πολιτική της «Μαρινόπουλος» για το 2013

Με έμφαση στην περιφέρεια, η εταιρεία προχώρησε στο άνοιγμα  183 νέων franchise καταστημάτων.

Η Μαρινόπουλος προχώρησε σε μια επιχειρηματική κίνηση – «ματ». Η εταιρεία μέσα στο 2013 προέβη σε σημαντική επέκταση του δικτύου της μέσω δικαιόχρησης (franchise), δημιουργώντας 183 νέα franchise καταστήματα υπό τις επωνυμίες Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express, Smile Market και ΟΚ Anytime Markets σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαρινόπουλος ΑΕ συνεχίζει και φέτος την δυναμική της ανάπτυξη, συμπεριλαμβάνοντας στο δίκτυό της στρατηγικής σημασίας σημεία πώλησης, ειδικά στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2014, η εταιρεία έχει προχωρήσει στη λειτουργία 15 νέων καταστημάτων, ενισχύοντας την παρουσία της σε περιοχές στρατηγικού χαρακτήρα όπως η Κρήτη και η νησιωτική Ελλάδα. Μάλιστα, εντός του τελευταίου διμήνου (Ιούνιος-Ιούλιος) επέκτεινε το franchise δίκτυό της, με νέα καταστήματα σε Αστυπάλαια, Λευκάδα, Ζευγολατιό, Σέριφο, Αντίπαρο και Νάουσα της Πάρου.

Είχε προηγηθεί η λειτουργία 9 καταστημάτων σε Κρήτη (7), Ρόδο και Κατερίνη. Σήμερα, από τα 877 σημεία πώλησης που διαθέτει η Μαρινόπουλος σε ολόκληρη τη χώρα, τα 441 αφορούν καταστήματα franchise.

Διαβάστε ακόμα:

Αφιέρωμα Best Workplaces: Επένδυση στον άνθρωπο

Δεσμευτική προσφορά από την Intralot για το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα

Βελτίωση της κερδοφορίας για την Παπουτσάνης στο εξάμηνο