Έρχονται τα νέα Macs της Apple – Δείτε τα χαρακτηριστικά τους

Έρχονται τα νέα Macs της Apple – Δείτε τα χαρακτηριστικά τους

Η τεχνολογική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα Macs σε εκδήλωσή της στις 27 Οκτωβρίου.

H Apple αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα σειρά υπολογιστών Mac σε ένα ειδικό event της στις 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Recode, Bloomberg, και TechCrunch, ωστόσο δεν αναφέρουν λεπτομερώς τί να περιμένουμε από αυτό το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι η τεχνολογική εταιρεία είχε ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι θα ανανεώσει τις προδιαγραφές των λειτουργιών στα MacBook Pro, MacBook Air και τους υπολογιστές iMac φέτος το φθινόπωρο, κάτι το οποίο έχει να συμβεί πάνω από ένα χρόνο.

Το επανασχεδιασμένο MacBook Pro αναμένεται να είναι το αποκορύφωμα: Η εταιρεία φημολογείται ότι εξετάζει μια πιο ευέλικτη σχεδίαση που θα κολακεύει το πληκτρολόγιο. Ακόμη, το νέο MacBook Pro θα διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (TouchID), μια υποδοχή USB-C με στήριξη Thunderbolt 3 και μια προσαρμόσιμη οθόνη OLED που θα μπορεί να αντικαταστήσει τη σειρά των λειτουργιών των κουμπιών που υπάρχουν στους περισσότερους υπολογιστές.

Με την ενημερωμένη έκδοση του 13 ιντσών MacBook Air, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μια υποδοχή USB-C, ωστόσο δεν προβλέπεται να αλλάξει ο εξωτερικός σχεδιασμός του.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία ακόμη αναμένεται να παρουσιάζει μια νέα αυτόνομη οθόνη, σε συνεργασία με την LG.

Σε όποια επιλογή και να καταλήξετε, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Η εποχή των υπολογιστών έχει γνωρίσει ύφεση τα τελευταία χρόνια και τα Macs έχουν υποκύψει σε αυτήν την τάση. Ωστόσο, ένα φρεσκάρισμα θα έδινε μια προσωρινή ώθηση στις πωλήσεις της τεχνολογικής εταιρείας.