Facebook: Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές του 2016 σε ένα βίντεο

Facebook: Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές του 2016 σε ένα βίντεο

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάνει έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και παρουσιάζει τις στιγμές που χάραξαν το 2016 σε ένα βίντεο.

«Kάθε χρόνο μοιραζόμαστε διάφορα βίντεο με τις μεγαλύτερες στιγμές μας στο Facebook. Το 2016 ήταν μία δύσκολη χρονιά για πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό μέσο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προσθέτοντας: «Αλλά αυτό που μου δίνει ελπίδα είναι ότι ακόμη και οι πιο σκοτεινές στιγμές μας ήταν λίγο πιο φωτεινές, λόγω των συνδέσεων που μοιραστήκαμε ο ένας με τον άλλον».

Στη συνέχεια, ο ιδρυτής και CEO του Facebook συμπληρώνει: «Καθώς οδεύουμε προς το 2017, πιστεύω περισσότερο από ποτέ στη δύναμη αυτής της κοινότητας, η οποία μπορεί να μας διδάξει, να μας παρηγορήσει, να γιορτάσει μαζί μας, να «ανοίξει» το μυαλό μας και να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μαζί. Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο 2017!».

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο Ζούκερμπερκ κοινοποιεί και ένα βίντεο με τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που χάραξαν τη φετινή χρονιά, με την υπογραφή φυσικά του Facebook.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το δημοσίευμα: