To Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014!

To Galaxy S5 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014!

Να προλάβει την Apple θέλει η Samsung ενόψει των νέων iPhone με μεγαλύτερη οθόνη.

Ο ανταγωνισμός στο χώρο των smartphones είναι τόσο έντονος, που οι εταιρείες που πρωταγωνιστούν δεν εφησυχάζουν ποτέ και σκέφτονται το επόμενο λανσάρισμα του νέου τους κινητού.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Samsung, η οποία θορυβημένη από τη φημολογούμενη κυκλοφορία των «μεγάλων» iPhone που ετοιμάζει η Apple για τις αρχές του 2014, φέρεται έτοιμη να αλλάξει τον προγραμματισμό της για το νέο Galaxy S5.

Διαβάστε σχετικά: iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη;

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, το νέο μοντέλο της Samsung θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2014. Προς το παρόν η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει, ως τώρα, αλλά το σκεπτικό πίσω από αυτήν την πληροφορία είναι λογικό: To S3 κυκλοφόρησε το Μάιο του 2012, ενώ το S4 το Μάρτιο του 2013. Γιατί το επόμενο της σειράς να μην κυκλοφορήσει σε ένα 10μηνο από τον προκάτοχό του;

Και η Apple από την πλευρά της δεν έχει παραδεχτεί επισήμως ότι πρόκειται να λανσάρει smartphones στις 5 ή 6 ίντσες.

Στο Galaxy S5 αναμένουμε το ντεμπούτο του περίφημου 64-bit Exynos 5430 chip, κάμερα 16MP με προσεγμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα αυτά σε ένα ακόμη πιο slim design σε σχέση με το S4 , σύμφωνα με το thegang.gr.

Διαβάστε ακόμη: Στο στόχαστρο η Samsung για «βρώμικο παιχνίδι»