Το Game of Thrones τώρα και σε video game

Το Game of Thrones τώρα και σε video game

Η εταιρεία Telltale Games ανακοίνωσε ότι «σύντομα» θα δούμε το πρώτο από μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών βασισμένα στην ομότιτλη σειρά.

Καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Έκανε ακόμη πιο γνωστά τα ήδη διάσημα βιβλία «A Song of Ice and Fire». Και τώρα ετοιμάζεται να βγει και στις οθόνες μας σε μορφή video game.

Πρόκειται για τον νέο τίτλο της Telltale Games, της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών η οποία βρίσκεται πίσω από τα «The Walking Dead» και «The Wolf Among Us».

Το πρώτο από τα έξι επεισόδια παιχνιδιών θα έχει τίτλο «Iron From Ice» κι όπως η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε, θα κυκλοφορήσει «πολύ σύντομα».

Όσον αφορά το «πρώτο επεισόδιο από τα έξι» που φαίνεται στην αφίσα, αυτό είναι μια συνήθης πρακτική της εταιρείας, η οποία εκδίδει τα παιχνίδια της σε συνέχειες. Αυτό που αλλάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι συνήθως τα παιχνίδια της βγαίνουν σε πέντε και όχι σε έξι επεισόδια.

Οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την τελική μορφή του παιχνιδιού αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν και θα κυκλοφορήσει το πρώτο teaser βίντεο της σειράς. Ως τότε, το κοινό θα αρκεστεί στα tweets της Telltale Games όπως αυτό: