Γεννηματά: «Η χώρα δεν χρειάζεται μαγκιά»

Γεννηματά: «Η χώρα δεν χρειάζεται μαγκιά»
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά παρακολουθεί τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο που μιλάει σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν, την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λέγεται ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, όπως ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κατά την κοινή τους συνέντευξη Τύπου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Aυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Η χώρα δεν χρειάζεται μαγκιά, αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι δεν την ικανοποιεί η ποιότητα του πολιτικού λόγου που αναπτύσσεται προεκλογικά.

«Κοιτάζω άφωνη τους ανθρώπους γύρω μου να μου λένε “μα είναι τόσο δύσκολο να συνεννοηθείτε όλες οι πολιτικές δυνάμεις;”», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταφέραμε να συνεργαστούμε το καλοκαίρι στη Βουλή όλοι όσοι πιστεύουμε ότι πρέπει να μείνουμε στην ευρωζώνη και τώρα έρχονται και μιλάνε και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης απ’ ότι καταλαβαίνω για αυτοδυναμία και οδηγούμαστε σε μία σύγκρουση», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η ιστορία της αυτοδυναμίας είναι μια αυταπάτη.