Γίνε εσύ η σημαία του Μουντιάλ

Γίνε εσύ η σημαία του Μουντιάλ

Η Coca Cola δημιουργεί τη μεγαλύτερη σημαία-μωσαϊκό από τις φωτογραφίες των φιλάθλων.

Για την έναρξη της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης στον κόσμο, η Coca-Cola έχει προσκαλέσει τους φιλάθλους από ολόκληρο τον πλανήτη να συμμετάσχουν στη Happiness Flag, τη μεγαλύτερη σημαία-μωσαϊκό που σχηματίστηκε ποτέ και να δείξουν στον κόσμο τη δύναμη που έχει το ποδόσφαιρο να φέρνει κοντά ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο και πεποιθήσεις.

Η Happiness Flag έχει το μέγεθος ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου και έχει σχεδιαστεί από τον Βραζιλιάνο street artist Speto σε συνεργασία με έναν Αργεντινό καλλιτέχνη. Η σημαία είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο μωσαϊκό, το μεγαλύτερο που δημιουργήθηκε ποτέ, κατασκευασμένο από φωτογραφίες και tweet που υποβλήθηκαν από φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε το βίντεο των παρασκηνίων για να μάθετε πώς οι φίλαθλοι της Coca-Cola έγραψαν ιστορία στον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014, στη Βραζιλία.

Η Coca-Cola, στο πλαίσιο της χορηγίας του 2014 Fifa World Cup της Βραζιλίας, ετοιμάζεται να «στείλει» τους φιλάθλους στην πρεµιέρα του φετινού Παγκοσµίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με μια απλή κίνηση – συμμετέχοντας, δηλαδή, στο  Happiness Flag.

Πρόκειται για ένα τεράστιο µωσαϊκό που θα δηµιουργηθεί από τις φωτογραφίες και τα tweets που θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά οι φίλαθλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

O καθένας µπορεί να γίνει κοµµάτι του Happiness Flag, ανεβάζοντας τη φωτογραφία του έως και τις 12 Μαΐου στο http://fwc2014.coca-cola.gr, κάνοντας post στον τοίχο του Facebook της Coca-Cola, αλλά και µέσω των λογαριασµών του στο Twitter και το Instagram, προσθέτοντας απλά το hashtag #intheflagGR.

Η σηµαία θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσµιου Κυπέλλου, στις 12 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 163.167 φωτογραφίες; Εσείς δε θα συμμετάσχετε;

Διαβάστε ακόμα:

Η Coca Cola τώρα και σε άρωμα

Τα σχέδια της Coca Cola για την Ελλάδα

Λογότυπα πολλών… καρατίων