H Αριάννα Χάφιγκτον μιλάει αποκλειστικά στο Fortune

H Αριάννα Χάφιγκτον μιλάει αποκλειστικά στο Fortune

Στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα «Επένδυση».

Συναντηθήκαμε με την Αριάννα Χάφινγκτον στο The Hub Events, την ημέρα που παρουσίαζε το βιβλίο της «Δες τη ζωή αλλιώς» (THRIVE).

Στην κορυφή της λίστας με πιο ισχυρές Ελληνίδες στον κόσμο και από τις πιο ισχυρές γυναίκες στα media, η Aριάννα Στασινοπούλου Huffington δήλωσε στο Fortune ότι νοιώθει ευγνωμοσύνη που έφερε την The Huffington Post στην Ελλάδα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και μίλησε για το νέο της βιβλίο με ενθουσιασμό.

Αρθρογράφος, συγγραφέας, τηλεοπτική περσόνα, πρώην σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Μάικλ Χάφινγκτον, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες, η δαιμόνια Aριάννα, αφού «δοκιμάστηκε» στην πολιτική, δημιούργησε την Huffington Post.

Ένα δημοσιογραφικό project που ιδρύθηκε το 2005 και πουλήθηκε το 2011 στην AOL έναντι 315 εκατ. δολαρίων, με την ίδια να παραμένει επικεφαλής και να την «εξάγει» σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει μεταξύ άλλων για τον ορισμό της επιτυχίας, για την «ξεπερασμένη» διάκριση αριστεράς και δεξιάς στην πολιτική, για την κρίση στην Ελλάδα αλλά και για το πόσο Αμερικανίδα νιώθει ταυτόχρονα.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού Fortune που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα «Επένδυση».