Η «Απόλυτη Μπαλαρίνα» επιστρέφει στην Ελλάδα

Η «Απόλυτη Μπαλαρίνα» επιστρέφει στην Ελλάδα

Το αδιαμφισβήτητο καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η «Απόλυτη Μπαλαρίνα», η κορυφαία χορεύτρια σήμερα στον κόσμο , Svetlana Zakharova, συνοδευόμενη από έναν από τους διασημότερους βιολιστές του κόσμου, τον σπουδαίο Vadim Repin , θα παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση μουσικής και χορού, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

«Ζωντανός Θρύλος», «Ντίβα», «Superstar», «Τσαρίνα του κλασικού μπαλέτου». Υπερθετικοί χαρακτηρισμοί που φαντάζουν φτωχοί, από τη στιγμή που τα Bolsoi την ανακήρυξαν ως «Ζαχάροβα – η απόλυτη μπαλαρίνα», παραλείποντας το μικρό της όνομα όπως παλιότερα με την Πάβλοβα και την Ουλάνοβα (Prima assoluta ballerina of Bolsoi Theatre of Russia).

Η Σβετλάνα Ζαχάροβα, το υπέρλαμπρο αστέρι των Bolsoi, η «Καλλιτέχνις του λαού της Ρωσίας», η κορυφαία σήμερα χορεύτρια στον κόσμο η οποία επιστρέφει ξανά στη χώρα μας για μια ακόμα παράσταση που θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, ρυθμό, συναίσθημα, με τη συνοδεία μιας εξαιρετικής κλασσικής ορχήστρας και 8 διάσημων αστεριών του ρωσικού μπαλέτου . Αυτό τον Σεπτέμβριο, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να φωτίσουν με το άστρο τους τον ουρανό της Αθήνας, με μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο, που συνδυάζει το χορό με τη μουσική και να γίνουν ζευγάρι όχι μόνο στη ζωή αλλά και επί σκηνής.

Μια ομάδα μεγάλων αστεριών, ένα εκλεκτό πρόγραμμα και πάνω από όλα η «Απόλυτη Σβετλάνα » και ο « Εξαιρετικός Ρέπιν» σφραγίζουν το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού.

1/2

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Πεζόδρομος Δ. Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Ημερομηνία: Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015